keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

V ja P tekevät parhaiten kauppansa - V and P are the most popular



- Vihdoin vapaa, vihdoin vapaa! Sheen julisti.
- Munakunnan mukaan virikehäkit alkavatkin vähitellen väistyä lattiakanaloiden ja kerrosritiläkanaloiden tieltä. Niissä kanat voivat liikkua vapaammin.
- Munamies lähtee vapaapalokuntatyöhön
- Kaiken vapaa-ajan Anni viettää miesystävänsä Mohamedin kanssa.
- Kevyttä vai reilun ruokaisaa - salaattien suhteen tyyli on vapaa.
- Satun vuosi: talvi työtä tunturissa - kesä vapaana vaellellen
- Kantakaupungin vapaarahoitteisten asuntojen hinnat ovat nousseet 2,5 prosenttia viime vuodesta.
- Nokian ajatuksena on ollut, että näkymät muokataan niin, että työasiat saa yhteen ja vapaa-ajalla tarvittavat toiminnot toiseen näkymään. Ajatus toimii, sillä moni bisneskäyttäjä kantaa mukanaan toista vapaa-ajan puhelinta vain siksi, että työasiat saisi paremmin pidettyä erossa omasta vapaa-ajasta.
- Ja kun ei herraa oikein kiinnostanut, niin eipä ihme jos ei vapaa-aikaansa valmennukseen käyttänyttä Tommi Nikustakaan olisi aina niin napannut.
- Vaikka Pumpanen luopuukin kruunustaan huomenna lauantaina, hän on vielä puoli vuotta Miss-Suomi -organisaation leivissä. Sen jälkeen hän on vapaa toteuttamaan täysin omia suunnitelmiaan.

Nyt oli toinen A maassa. Vahingossa tai tahallaan, tiedä häntä.



- Waving the machete and drinking a bottle of what he said was tiger blood, Sheen yelled "Free at last ... free at last!"
- The Cleveland Indians have signed free agent first baseman Nick Johnson, adding some roster depth with the left-handed hitter, the American League club said on Monday.
- U.S. Commandos Free Ship, Crew From Pirates
- All you have to do is say "Happy Social Media Week" at a Jurys Inn reception desk to enjoy the free offer.
- Justin Bieber has got some new wheels – and zipped across Birmingham while a minion carried his luggage for him. And if the idea of a temporarily Bieber-free America was too much for some, Miley Cyrus dressed up as him for a sketch on Saturday Night Live. I can’t decide if she looks a lot like him, or he just looks a lot like a girl.
- Yet Brown's defence was that terrorists would not pay for such material - he claimed it was widely available for free on the internet.

Now an other A was on the ground, by accident or on purpose, don't know.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti